Solvarme

Udnyt den naturlige varme

Hvis du overvejer en mere naturlig opvarmningsløsning, så er vi hos Harbo VVS eksperter i solvarme. Vi har hjulpet mange virksomheder og private hjem i Roskilde, Køge, Solrød, Greve, Himmelev og omegn med omkostningseffektive og bæredygtige løsninger med solvarme.

Fire fordele ved solvarme

  1. Vedvarende energi – du har en naturlig kilde til varme lige indtil solen slukker, og der skulle nok gå et stykke tid.
  2. Spar på regningen – der er ofte mulighed for at få økonomisk tilskud ved at installere grønne løsninger, og desuden skal du ikke betale for den energi, du selv producerer.
  3. Godt for miljøet – der er næsten ingen forurening forbundet med solenergi.
  4. Mange muligheder – der popper konstant nye løsninger op i forbindelse med udnyttelse af solvarmen, og uanset bolig kan du derfor være sikkert på at finde en løsning, der passer til dig.

Langsigtet investering

Det kan måske synes som en dyr omgang at investere i en løsning med solvarme, men det kan i den grad betale sig på lang sigt, og du vil hurtigt opleve at glæden ved at modtage en væsentlig lavere varmeregning. Du skal nemlig kun betale for den varme, du ikke selv producerer. Desuden har du faktisk mulighed for at tjene penge på den overskydende varme, som du ikke selv får brugt.

Kontakt os

Kontakt Harbo VVS på telefon 46 32 09 32, hvis du vil blive klogere på mulighederne med solvarme. Vi har erfaring med både solcelleanlæg og solvarmeanlæg samt andre løsninger for udnyttelse af solens varme.

Læs mere om solvarme – klik her

Læs mere om solceller og solpaneler.


Solfanger

Harbo VVS ApS | Øde-Hastrup-Vej 69, 4000 Roskilde | Tlf. 46 32 09 32 | CVR. 35383360 | Mail. mail@harbovvs.dk