Varmepumper i Roskilde og omegn

Behagelig og miljørigtig varme

Med en varmepumpe indsamler du og lagrer den varme, der naturligt findes i luften, vandet eller jorden. På den måde opvarmer du din bolig på en helt naturlig måde, og selvom der er frostgrader udenfor, kan varmepumpen producere varme. En varmepumpe er derfor et rigtig godt alternativ til oliefyret eller den elektriske opvarmning, fordi den både er billig i drift, miljøvenlig og samtidig spreder en behagelig varme.

Kloge på pumper

Vi har hos Harbo VVS beskæftiget os med varmepumper i mere end et årti, og vi kan derfor tilbyde grundig vejledning og rådgivning, hvis du overvejer opvarmning med en varmepumpe i din bolig eller dit sommerhus. Når du skal have monteret og installeret din nye varmepumpe, er der ingen, der er bedre egnet til opgaven end os.

Vi installerer følgende varmepumper…

  • Jordvarmepumpe
  • Luft-til-luft-varmepumpe
  • Luft-til-vand-varmepumpe

Giv dit hus merværdi

Ved at vælge en bæredygtig opvarmningsløsning med for eksempel en varmepumpe er du med til at øge værdien på din bolig betragteligt. En varmepumpe kan være med til at opnå et energimærke A, som kun gives til de allermest energieffektive huse. På den måde er du sikret en minimal varmeregning og et mere energieffektivt hus.

Kontakt os

Kontakt Harbo VVS på telefon 46 32 09 32, hvis du vil blive klogere på mulighederne med varmepumpe. Vi har erfaring med mange forskellige pumper og kompetencerne til at vejlede dig med henblik på hvilken løsning, der passer bedst til dig og din bolig. Vi er placeret i Roskilde, men har mange kunder fra bl.a. Greve, Himmelev, Køge, og Solrød.

VP regneeksempel A4 Harboe vvs (1)

Læs mere om – varmepumper fra Bosch – klik her

Harbo VVS ApS | Øde-Hastrup-Vej 69, 4000 Roskilde | Tlf. 46 32 09 32 | CVR. 35383360 | Mail. mail@harbovvs.dk