Vi lægger vægt på god service, høj kvalitet og stor flexibilitet,

med kundens behov og ønske i centrum. Vi er en

alsidig VVS virksomhed, der udfører alle former for vvs opgaver.​

​Fjernvarme installeres med stor erfaring

Fjernvarmeservice i Roskilde og omegn

Leder du efter en virksomhed, der tilbyder installation af fjernvarme til en billig og konkurrencedygtig pris? Hos Harbo VVS sørger vi for, at du får mest muligt ud af din fjernvarme, hvad enten du bor i Roskilde, Køge, Solrød, Greve, Gevninge eller et andet sted på Sjælland.

Personlig sparring og effektiv varmeløsning

Vi arbejder professionelt og har mange års erfaring i branchen. Vælger du os, får du en god, personlig sparring og en varmeløsning, der holder i lang tid. Med en god og korrekt fjernvarmeinstallation kan du få et behageligt, varmt hjem og varmt vand i hanen.

Langt de fleste i Danmark har fjernvarme i deres hjem – og vi kan også installere det for dig, hvis du ikke har det endnu. Vi foretager også eftertjek af anlægget i dit hjem, hvis du allerede har fjernvarme.

Vi hjælper dig med at få mest muligt ud af din fjernvarme, lige meget om der er tale om en reparation eller et nybyggeri. Med stor erfaring på området kan vi sikre dig de bedst mulige løsninger i høj kvalitet og til lave priser.

Fordele ved fjernvarmeanlæg

Fjernvarme udnytter det spildevand, vi har i Danmark, og er derved godt for miljøet. Derudover er der også andre fordele ved at have fjernvarme i sit hjem.

Fjernvarme er blandt andet:

  • Miljøvenligt
  • Nemt og sikkert
  • Billigere end olie- eller gasfyr
  • En god og stabil varmeform
  • Stabil i prisen

Kontakt os og få et tilbud på fjernvarme

Har du spørgsmål til fjernvarme, eller har du noget, vi skal ordne for dig, så er du velkommen til at kontakte vores VVS-installatører. Vi giver de bedste resultater og sørger for, at alt er i orden efter endt arbejdsopgave.

Med mange tilfredse kunder fra blandt andet Greve, Gevninge, Solrød, Køge og Roskilde modtager vi henvendelser fra hele Sjælland. Har du en opgave, vi skal klare for dig, så kontakt os på 46 32 09 32 og hør nærmere.

Vi ser frem til at gøre et godt stykke arbejde for dig.

tilbud

Få et uforpligtende tilbud​

Vi kommer gerne med et uforpligtende tilbud, inden vi påbegynder opgaven.​​

Navn *
 
Din E-mail *
 
Dit telefonnummer *
 
Beskriv opgaven du ønsker tilbud på *
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt
 

Din VVS-installatør

Hvad koster en blikkenslager?

Vores priser på blikarbejde og VVS-service varierer fra opgave til opgave. Kunne du tænke dig at vide, hvor meget det koster at få en blikkenslager eller VVS-mand ud på din opgave, så kontakt os og få udarbejdet et uforpligtende tilbud med en skræddersyet pris.

Vi tager os af dit blikarbejde eller din VVS-installation i Roskilde, Køge, Solrød eller Greve samt de øvrige omkringliggende områder.

HARBO VVS APS

Industrivænget 11

4622 Havdrup

CVR: 35383360

Telefon: +45 46 32 09 32

Mail: mail@harbovvs.dk

OM OS

Harbo VVS er en mindre, men alsidig VVS virksomhed, der udfører alle former for vvs opgaver. Vi kan både indgå i et totalentreprise arrangement, hvor vi skaffer de forskellige håndværkere, ligesom vi udelukkende kan tage os af alle former for VVS arbejde.​

​Harbo VVS

AUT. VVS INSTALLATØR

knæk-cancer-logo