Vi lægger vægt på god service, høj kvalitet og stor flexibilitet,

med kundens behov og ønske i centrum. Vi er en

alsidig VVS virksomhed, der udfører alle former for vvs opgaver.​

​Montering af varmepumpe i Roskilde og omegn

Hvorfor vælge en varmepumpe?

Overvejer du at få installeret en varmepumpe i din bolig og dermed spare en masse penge? Hos Harbo VVS klarer vi montering af varmepumpe for privatpersoner i Roskilde, Køge, Solrød, Greve, Gevninge og flere omkringliggende byer.

Med en varmepumpe indsamler og lagrer du den varme, der naturligt findes i luften, vandet eller jorden. På den måde opvarmer du din bolig på en helt naturlig måde, og selvom der er frostgrader udenfor, kan varmepumpen producere varme. En varmepumpe er derfor et godt alternativ til oliefyret eller den elektriske opvarmning, fordi den både er billig i drift og miljøvenlig, samtidig med at den spreder en behagelig varme.

Stor erfaring med varmepumpeservice

Vi har hos Harbo VVS beskæftiget os med varmepumper i mere end et årti, og vi kan derfor tilbyde grundig vejledning og rådgivning, hvis du kunne tænke dig en installation af varmepumpe i din bolig eller dit sommerhus. Når det kommer til montering af varmepumpe, er der ingen, der er bedre egnet til opgaven end os.

Vi installerer følgende varmepumper til en konkurrencedygtig pris:

  • Jordvarmepumpe
  • Luft-til-luft-varmepumpe
  • Luft-til-vand-varmepumpe
  • Giv dit hus merværdi

Ved at vælge en bæredygtig opvarmningsløsning med for eksempel en varmepumpe er du med til at øge værdien på din bolig betragteligt. En varmepumpe kan være med til at opnå et energimærke A, som kun gives til de allermest energieffektive huse. På den måde er du sikret en minimal varmeregning og et mere energieffektivt hus.

Kontakt os og hør mere om montering af varmepumpe

Kontakt Harbo VVS på telefon 46 32 09 32, hvis du vil blive klogere på mulighederne omkring service på varmepumpe, hvis du vil høre mere om vores priser, eller hvis du ønsker et uforpligtende tilbud. Vi har erfaring med mange forskellige pumper, og vi kan derfor hjælpe dig med at finde den løsning i forbindelse med montering af varmepumpe, der passer bedst til dig og din bolig.

tilbud

Få et uforpligtende tilbud​

Vi kommer gerne med et uforpligtende tilbud, inden vi påbegynder opgaven.​​

Navn *
 
Din E-mail *
 
Dit telefonnummer *
 
Beskriv opgaven du ønsker tilbud på *
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt
 

Din VVS-installatør

Hvad koster en blikkenslager?

Vores priser på blikarbejde og VVS-service varierer fra opgave til opgave. Kunne du tænke dig at vide, hvor meget det koster at få en blikkenslager eller VVS-mand ud på din opgave, så kontakt os og få udarbejdet et uforpligtende tilbud med en skræddersyet pris.

Vi tager os af dit blikarbejde eller din VVS-installation i Roskilde, Køge, Solrød eller Greve samt de øvrige omkringliggende områder.

HARBO VVS APS

Industrivænget 11

4622 Havdrup

CVR: 35383360

Telefon: +45 46 32 09 32

Mail: mail@harbovvs.dk

OM OS

Harbo VVS er en mindre, men alsidig VVS virksomhed, der udfører alle former for vvs opgaver. Vi kan både indgå i et totalentreprise arrangement, hvor vi skaffer de forskellige håndværkere, ligesom vi udelukkende kan tage os af alle former for VVS arbejde.​

​Harbo VVS

AUT. VVS INSTALLATØR

knæk-cancer-logo