HARBO VVS ApS

Ejendomsservice

Vi tilbyder ejendomsservice.

Hvis du vil vide dig sikker på

Hvis du vil vide dig sikker på, at din investering i din bygning holder, er ejendomsservice en god løsning. Hos Harbo VVS betragter vi os selv som førende indenfor vores felt og kan til fordelagtige priser tilbyde dig markedets højeste kvalitetsniveau på arbejdet. Samtidig får du råd og vejledning med på vejen, der sikrer, at du ved hvad der er at vide, om hvad du selv kan gøre i forbindelse med drift og vedligeholdelse. Det er vores udsagte ambition, at det skal kunne betale sig at samarbejde med os, og derfor er vi villige til at yde det ekstra der skal til, for at levere resultater der er mere end blot i orden. Vi er de rette at kontakte, hvis du ønsker markedets højeste kvalitetsniveau, til priser der er helt i bund.

Kontakt os og hør mere om vores ejendomsservice

Du er velkommen til at kontakte os og høre mere om dine muligheder igennem et samarbejde med os. Også inden en eventuel aftale indgås. Vores store erfaring og viljen til at følge med udviklingen gør os til førende i branchen.

Med mange tilfredse kunder fra blandt andet Greve, Himmelev og Roskilde oplever vi henvendelser fra hele Sjælland båret op af vores gode navn og rygte. Vi ser frem til at udføre et stykke godt arbejde for dig også!
Ring og hør mere i dag på telefon: 22 89 15 27​

Hvad kan vi hjælpe dig med?

Hos os forpligter vi os til at levere kun den højeste standard af VVS-tjenester.

Uanset om det drejer sig om installation, vedligeholdelse eller akut reparation, så har vi de rette løsninger klar til dig. 

Vores team af erfarne fagfolk er dedikeret til at sikre, at dit arbejde udføres effektivt og med største omhu.

Vent ikke længere, lad os tage hånd om dine VVS-udfordringer, så du kan nyde fred i sindet og resultaterne af kvalitetsarbejde. 

Vi ser frem til at høre fra dig!

Vi besvarer henvendelser inden for 48 timer.​​

 
 
 
 
Tilføj billeder af opgaven *
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Harbo VVS er en mindre, men alsidig VVS virksomhed, der udfører alle former for vvs opgaver. Vi kan både indgå i et totalentreprise arrangement, hvor vi skaffer de forskellige håndværkere, ligesom vi udelukkende kan tage os af alle former for VVS arbejde.​

Kontakt os

HARBO VVS ApS

Telefon: 46 32 09 32

E-mail: mail@harbovvs.dk

Industrivænget 11,

​4622 Havdrup​

Se rutevejledning

CVR-nummer: 35383360