Vi lægger vægt på god service, høj kvalitet og stor flexibilitet,

med kundens behov og ønske i centrum. Vi er en

alsidig VVS virksomhed, der udfører alle former for vvs opgaver.​

Ejendomsservice

Vi tilbyder ejendomsservice

Hvis du vil vide dig sikker på, at din investering i din bygning holder, er ejendomsservice en god løsning. Vi betragter os selv som førende indenfor vores felt og kan til fordelagtige priser tilbyde dig markedets højeste kvalitetsniveau på arbejdet. Samtidig får du råd og vejledning med på vejen, der sikrer, at du ved hvad der er at vide, om hvad du selv kan gøre i forbindelse med drift og vedligeholdelse. Det er vores udsagte ambition, at det skal kunne betale sig at samarbejde med os, og derfor er vi villige til at yde det ekstra der skal til, for at levere resultater der er mere end blot i orden. Vi er de rette at kontakte, hvis du ønsker markedets højeste kvalitetsniveau, til priser der er helt i bund.

Kontakt os og hør mere om vores ejendomsservice

Du er velkommen til at kontakte os og høre mere om dine muligheder igennem et samarbejde med os. Også inden en eventuel aftale indgås. Vores store erfaring og viljen til at følge med udviklingen gør os til førende i branchen. Med mange tilfredse kunder fra blandt andet Greve, Himmelev og Roskilde oplever vi henvendelser fra hele Sjælland båret op af vores gode navn og rygte. Vi ser frem til at udføre et stykke godt arbejde for dig også!

Ring og hør mere i dag på telefon: 22 89 15 27​

tilbud

Få et uforpligtende tilbud​

Vi kommer gerne med et uforpligtende tilbud, inden vi påbegynder opgaven.​​

Navn *
 
Din E-mail *
 
Dit telefonnummer *
 
Beskriv opgaven du ønsker tilbud på *
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt
 

Din VVS-installatør

Hvad koster en blikkenslager?

Vores priser på blikarbejde og VVS-service varierer fra opgave til opgave. Kunne du tænke dig at vide, hvor meget det koster at få en blikkenslager eller VVS-mand ud på din opgave, så kontakt os og få udarbejdet et uforpligtende tilbud med en skræddersyet pris.

Vi tager os af dit blikarbejde eller din VVS-installation i Roskilde, Køge, Solrød eller Greve samt de øvrige omkringliggende områder.

HARBO VVS APS

Industrivænget 11

4622 Havdrup

CVR: 35383360

Telefon: +45 46 32 09 32

Mail: mail@harbovvs.dk

OM OS

Harbo VVS er en mindre, men alsidig VVS virksomhed, der udfører alle former for vvs opgaver. Vi kan både indgå i et totalentreprise arrangement, hvor vi skaffer de forskellige håndværkere, ligesom vi udelukkende kan tage os af alle former for VVS arbejde.​

​Harbo VVS

AUT. VVS INSTALLATØR

knæk-cancer-logo