Vi lægger vægt på god service, høj kvalitet og stor flexibilitet,

med kundens behov og ønske i centrum. Vi er en

alsidig VVS virksomhed, der udfører alle former for vvs opgaver.​

​Om Harbo VVS

​Din autoriserede VVS-installatør

Harbo VVS er en mindre, men alsidig VVS virksomhed, der udfører alle former for vvs opgaver.

Vi kan både indgå i et totalentreprise arrangement, hvor vi skaffer de forskellige håndværkere, ligesom vi udelukkende kan tage os af alle former for VVS arbejde. Vi har masser af erfaring inden for faget, og kan tilbyde vores kunder, private såvel som erhverv, en optimal løsning i forbindelse med alt VVS arbejde.

Vi lægger vægt på god service, høj kvalitet og stor flexibilitet, med kundens behov og ønske i centrum Klik rundt på vores hjemmeside for mere information — De er naturligvis altid velkommen til at kontakte os telefonisk for mere information samt et uforpligtende tilbud.

Harbo VVS er medlem af Dansk VVS Garanti, det er din garanti for kvalitet – Så du kan ikke andet end være i gode hænder hos os, hvad enten vi tilser dit gamle fyr, installerer et nyt eller udfører et service eftersyn.

Din VVS-installatør

Hvad koster en blikkenslager?

Vores priser på blikarbejde og VVS-service varierer fra opgave til opgave. Kunne du tænke dig at vide, hvor meget det koster at få en blikkenslager eller VVS-mand ud på din opgave, så kontakt os og få udarbejdet et uforpligtende tilbud med en skræddersyet pris.

Vi tager os af dit blikarbejde eller din VVS-installation i Roskilde, Køge, Solrød eller Greve samt de øvrige omkringliggende områder.

HARBO VVS APS

Industrivænget 11

4622 Havdrup

CVR: 35383360

Telefon: +45 46 32 09 32

Mail: mail@harbovvs.dk

OM OS

Harbo VVS er en mindre, men alsidig VVS virksomhed, der udfører alle former for vvs opgaver. Vi kan både indgå i et totalentreprise arrangement, hvor vi skaffer de forskellige håndværkere, ligesom vi udelukkende kan tage os af alle former for VVS arbejde.​

​Harbo VVS

AUT. VVS INSTALLATØR

knæk-cancer-logo