HARBO VVS ApS

Om os

​Om Harbo VVS.

Din autoriserede VVS-installatør

Harbo VVS er en mindre, men alsidig VVS virksomhed, der udfører alle former for vvs opgaver.​


Vi kan både indgå i et totalentreprise arrangement, hvor vi skaffer de forskellige håndværkere, ligesom vi udelukkende kan tage os af alle former for VVS arbejde. Vi har masser af erfaring inden for faget, og kan tilbyde vores kunder, private såvel som erhverv, en optimal løsning i forbindelse med alt VVS arbejde.

Vi lægger vægt på god service, høj kvalitet og stor flexibilitet, med kundens behov og ønske i centrum Klik rundt på vores hjemmeside for mere information — De er naturligvis altid velkommen til at kontakte os telefonisk for mere information samt et uforpligtende tilbud.

Harbo VVS er medlem af Dansk VVS Garanti, det er din garanti for kvalitet – Så du kan ikke andet end være i gode hænder hos os, hvad enten vi tilser dit gamle fyr, installerer et nyt eller udfører et service eftersyn.

Hvad kan vi hjælpe dig med?

Hos os forpligter vi os til at levere kun den højeste standard af VVS-tjenester.

Uanset om det drejer sig om installation, vedligeholdelse eller akut reparation, så har vi de rette løsninger klar til dig. 

Vores team af erfarne fagfolk er dedikeret til at sikre, at dit arbejde udføres effektivt og med største omhu.

Vent ikke længere, lad os tage hånd om dine VVS-udfordringer, så du kan nyde fred i sindet og resultaterne af kvalitetsarbejde. 

Vi ser frem til at høre fra dig!

Vi besvarer henvendelser inden for 48 timer.​​

 
 
 
 
Tilføj billeder af opgaven *
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Harbo VVS er en mindre, men alsidig VVS virksomhed, der udfører alle former for vvs opgaver. Vi kan både indgå i et totalentreprise arrangement, hvor vi skaffer de forskellige håndværkere, ligesom vi udelukkende kan tage os af alle former for VVS arbejde.​

Kontakt os

HARBO VVS ApS

Telefon: 46 32 09 32

E-mail: mail@harbovvs.dk

Industrivænget 11,

​4622 Havdrup​

Se rutevejledning

CVR-nummer: 35383360