HARBO VVS ApS

Fjernvarme

Fjernvarmeservice i Roskilde og omegn.

​Fjernvarme installeres med stor erfaring

​Leder du efter en virksomhed, der tilbyder installation af fjernvarme eller montering af varmepumpe til en billig og konkurrencedygtig pris? 

Hos Harbo VVS sørger vi for, at du får mest muligt ud af din fjernvarme, hvad enten du bor i Roskilde, Køge, Solrød, Greve, Gevninge eller et andet sted på Sjælland.

Personlig sparring og effektiv varmeløsning

Vi arbejder professionelt og har mange års erfaring i branchen. Vælger du os, får du en god, personlig sparring og en varmeløsning, der holder i lang tid. Med en god og korrekt fjernvarmeinstallation kan du få et behageligt, varmt hjem og varmt vand i hanen.

Langt de fleste i Danmark har fjernvarme i deres hjem – og vi kan også installere det for dig, hvis du ikke har det endnu. Vi foretager også eftertjek af anlægget i dit hjem, hvis du allerede har fjernvarme.

Vi hjælper dig med at få mest muligt ud af din fjernvarme, lige meget om der er tale om en reparation eller et nybyggeri. Med stor erfaring på området kan vi sikre dig de bedst mulige løsninger i høj kvalitet og til lave priser.

​Fordele ved fjernvarmeanlæg

Fjernvarme udnytter det spildevand, vi har i Danmark, og er derved godt for miljøet. Derudover er der også andre fordele ved at have fjernvarme i sit hjem.

Fjernvarme er blandt andet:

  • Miljøvenligt
  • Nemt og sikkert
  • Billigere end olie- eller gasfyr
  • En god og stabil varmeform
  • Stabil i prisen

Kontakt os og få et tilbud på fjernvarme

Har du spørgsmål til fjernvarme, eller har du noget, vi skal ordne for dig, så er du velkommen til at kontakte vores VVS-installatører. Vi giver de bedste resultater og sørger for, at alt er i orden efter endt arbejdsopgave.

Med mange tilfredse kunder fra blandt andet Greve, Gevninge, Solrød, Køge og Roskilde modtager vi henvendelser fra hele Sjælland. Har du en opgave, vi skal klare for dig, så kontakt os på 46 32 09 32 og hør nærmere.

Vi ser frem til at gøre et godt stykke arbejde for dig.

Hvad kan vi hjælpe dig med?

Hos os forpligter vi os til at levere kun den højeste standard af VVS-tjenester.

Uanset om det drejer sig om installation, vedligeholdelse eller akut reparation, så har vi de rette løsninger klar til dig. 

Vores team af erfarne fagfolk er dedikeret til at sikre, at dit arbejde udføres effektivt og med største omhu.

Vent ikke længere, lad os tage hånd om dine VVS-udfordringer, så du kan nyde fred i sindet og resultaterne af kvalitetsarbejde. 

Vi ser frem til at høre fra dig!

Vi besvarer henvendelser inden for 48 timer.​​

 
 
 
 
Tilføj billeder af opgaven *
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Harbo VVS er en mindre, men alsidig VVS virksomhed, der udfører alle former for vvs opgaver. Vi kan både indgå i et totalentreprise arrangement, hvor vi skaffer de forskellige håndværkere, ligesom vi udelukkende kan tage os af alle former for VVS arbejde.​

Kontakt os

HARBO VVS ApS

Telefon: 46 32 09 32

E-mail: mail@harbovvs.dk

Industrivænget 11,

​4622 Havdrup​

Se rutevejledning

CVR-nummer: 35383360