HARBO VVS ApS

Badeværelser

Få et nyt badeværelse, der overholder alle krav.

​Renovering af badeværelse

Drømmer du om et helt nyt bad? Eller er det blevet tid til en badeværelsesrenovering? Så er det vigtigt, at du tager fat i en autoriseret VVS-installatør.


Ifølge bygningsreglementet er badeværelset nemlig et af de rum i huset, der er de allerstrengeste krav til. Det er vigtigt, at alle de våde områder, deriblandt hele gulvet, er fuldstændig vandtætte, og der skal derfor benyttes bestemte materialer og konstruktioner. Ikke alene skal overfladerne være vandtætte – det samme gælder alle rørsammenfatninger, fuger, samlinger og hjørner.


Hos Harbo VVS hjælper vi gerne med renovering af badeværelse til en billig pris. Gennem årene har vi især serviceret kunder i Roskilde, Køge, Solrød, Greve, Gevninge og omkringliggende byer. Skal vi også komme forbi dig?

​Dygtigt og korrekt udført VVS-arbejde

Der er flere forskellige måder at sikre, at gulvkonstruktionen på badeværelset er vandtæt:

  • Ved at gulvkonstruktionen i sig selv er vandtæt. Et eksempel kunne være en tilpas tykkelse og kvalitet af beton.
  • Belægningen kan være vandtæt. To muligheder er PVC-belægning og vandtætte fliser.
  • Der kan være et vandtæt lag, som enten bliver lagt i baner ovenpå eller bliver smurt på, hvorefter det hærder.

I forbindelse med valg af materialer gælder der også strenge krav, da bygningsmaterialerne skal være MK-godkendte. De fungerer normalvis i systemer, således at et materiale ligges oven på det andet og så videre. De forskellige systemer bør ikke blandes sammen.​

Desuden er der mange yderligere hensyn, der bør tages. I en brusekabine skal gulvet hælde imod risten, og hele gulvet bør hælde imod afløbsristen. Ønsker man gulvvarme, bør der også tages højde for det.

Hyr en autoriseret VVS-installatør til din renovering af badeværelse

Af disse årsager er det vigtigt med en dygtig VVS-ekspert, som kan stå for renovering af badeværelse.

Skulle der ske vandskader hen ad vejen, for eksempel grundet læk i rør, er der ikke nogen forsikring, der dækker ved uautoriseret arbejde. Vi udarbejder med glæde et tilbud til dig, hvor prisen er i bund og kvaliteten i top.

Med stor erfaring hjælper vi dig med din renovering af badeværelse, uanset om du bor i Roskilde, Køge, Solrød, Greve eller Gevninge – og uanset om det drejer sig om en lille eller en stor renovering! Kontakt os og hør mere om vores ydelser og priser.

Hvad kan vi hjælpe dig med?

Hos os forpligter vi os til at levere kun den højeste standard af VVS-tjenester.

Uanset om det drejer sig om installation, vedligeholdelse eller akut reparation, så har vi de rette løsninger klar til dig. 

Vores team af erfarne fagfolk er dedikeret til at sikre, at dit arbejde udføres effektivt og med største omhu.

Vent ikke længere, lad os tage hånd om dine VVS-udfordringer, så du kan nyde fred i sindet og resultaterne af kvalitetsarbejde. 

Vi ser frem til at høre fra dig!

Vi besvarer henvendelser inden for 48 timer.​​

 
 
 
 
Tilføj billeder af opgaven *
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Harbo VVS er en mindre, men alsidig VVS virksomhed, der udfører alle former for vvs opgaver. Vi kan både indgå i et totalentreprise arrangement, hvor vi skaffer de forskellige håndværkere, ligesom vi udelukkende kan tage os af alle former for VVS arbejde.​

Kontakt os

HARBO VVS ApS

Telefon: 46 32 09 32

E-mail: mail@harbovvs.dk

Industrivænget 11,

​4622 Havdrup​

Se rutevejledning

CVR-nummer: 35383360