HARBO VVS ApS

Varmepumper i Køge, Roskilde og omegn

Hvorfor vælge en varmepumpe?

Montering af varmepumper i Roskilde og omegn

​Overvejer du at få installeret en varmepumpe i din bolig og dermed spare en masse penge? Hos Harbo VVS tilbyder vi montering af varmepumper og installering af fjernvarme for privatpersoner i Roskilde, Køge, Solrød, Greve, Gevninge og flere omkringliggende byer.


Med en varmepumpe indsamler og lagrer du den varme, der naturligt findes i luften, vandet eller jorden. På den måde opvarmer du din bolig på en helt naturlig måde, og selvom der er frostgrader udenfor, kan varmepumpen producere varme. Varmepumper er derfor et godt alternativ til oliefyret eller den elektriske opvarmning, fordi den både er billig i drift og miljøvenlig, samtidig med at den spreder en behagelig varme.

​Stor erfaring med varmepumpeservice

Vi har hos Harbo VVS beskæftiget os med varmepumper i mere end et årti. Vi kan derfor tilbyde grundig vejledning og rådgivning, hvis du kunne tænke dig en installation af varmepumpe i din bolig eller dit sommerhus. Når det kommer til montering af varmepumpe, er der ingen, der er bedre egnet til opgaven end vores VVS installatør.


Vi installerer følgende varmepumper til en konkurrencedygtig pris:

  • Jordvarmepumpe
  • Luft-til-luft-varmepumpe
  • Luft-til-vand-varmepumpe
  • Giv dit hus merværdi

Ved at vælge en bæredygtig opvarmningsløsning med for eksempel en varmepumpe er du med til at øge værdien på din bolig betragteligt. 

En varmepumpe kan være med til at opnå et energimærke A. Energimærke A gives kun til de allermest energieffektive huse. På den måde er du sikret en minimal varmeregning og et mere energieffektivt hus.

Kontakt os og hør mere om montering af varmepumpe

Kontakt Harbo VVS på telefon 46 32 09 32, hvis du vil blive klogere på mulighederne omkring service på varmepumpe, hvis du vil høre mere om vores priser, eller hvis du ønsker et uforpligtende tilbud. 

Vi har erfaring med mange forskellige pumper, og vi kan derfor hjælpe dig med at finde den løsning i forbindelse med montering af varmepumpe. Udover varmepumper tilbyder vi også ejendomsservice & renovering af badeværelse.
VP regneeksemoel A4 Harboe VVS

Hvad kan vi hjælpe dig med?

Hos os forpligter vi os til at levere kun den højeste standard af VVS-tjenester.

Uanset om det drejer sig om installation, vedligeholdelse eller akut reparation, så har vi de rette løsninger klar til dig. 

Vores team af erfarne fagfolk er dedikeret til at sikre, at dit arbejde udføres effektivt og med største omhu.

Vent ikke længere, lad os tage hånd om dine VVS-udfordringer, så du kan nyde fred i sindet og resultaterne af kvalitetsarbejde. 

Vi ser frem til at høre fra dig!

Vi besvarer henvendelser inden for 48 timer.​​

 
 
 
 
Tilføj billeder af opgaven *
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Harbo VVS er en mindre, men alsidig VVS virksomhed, der udfører alle former for vvs opgaver. Vi kan både indgå i et totalentreprise arrangement, hvor vi skaffer de forskellige håndværkere, ligesom vi udelukkende kan tage os af alle former for VVS arbejde.​

Kontakt os

HARBO VVS ApS

Telefon: 46 32 09 32

E-mail: mail@harbovvs.dk

Industrivænget 11,

​4622 Havdrup​

Se rutevejledning

CVR-nummer: 35383360