Badeværelser i Roskilde, Køge, Solrød, Greve & Himmelev

Ifølge bygningsreglementet er badeværelset et af de rum i huset der er de allerstrengeste krav til. Det er vigtigt at alle de våde områder, deriblandt hele gulvet, er fuldstændig vandtætte, så der må kun bruges bestemte materialer og konstruktioner. Ikke alene skal overfladerne være vandtætte – det samme gælder alle rørsammenfatninger, fuger, samlinger, hjørner osv.

Dygtigt og korrekt udført VVS-arbejde

Der er flere forskellige måder at sikre at gulvkonstruktionen på badeværelset er vandtæt.

  • Ved at gulvkonstruktionen i sig selv er vandtæt. Et eksempel kunne være en tilpas tykkelse og kvalitet af beton
  • Belægningen kan være vandtæt. To muligheder er PVC-belægning eller vandtætte fliser.
  • Der kan være et vandtæt lag, som enten bliver lagt i baner ovenpå eller bliver smurt på, hvorefter det hærder.

Med hensyn af valg af materialer gælder der også strenge krav, således at bygningsmaterialerne skal være MK-godkendte. De fungerer normalvis i systemer, således at et materiale ligges oven på det andet og så videre. De forskellige systemer bør ikke blandes sammen.

Desuden er der mange yderligere hensyn der bør tages. I en brusekabine skal gulvet hælde imod risten, og hele gulvet bør hælde imod afløbsristen. Ønsker man gulvvarme, bør der også tages højde for det.

Husk en autoriseret VVS-installatør til dit badeværelse

Af disse årsager er det vigtigt med en dygtig VVS ekspert, som kan udføre dette arbejde for dig.

Skulle der ske vandskader hen ad vejen grundet læk i rør osv., er der ikke nogen forsikring der dækker ved uautoriseret arbejde. Vi udarbejder med glæde et tilbud til dig, hvor prisen er i bund og kvaliteten i top.

Med stor erfaring omkring Roskilde, Greve, Køge, Solrød og Himmelev, står vi også klar til at hjælpe dig med dit badeværelse.

Få et uforpligtende tilbud

Vi kommer gerne med et uforpligtende tilbud, inden vi påbegynder opgaven.

Få et uforpligtende tilbud

Vi kommer gerne med et uforpligtende tilbud, inden vi påbegynder opgaven.

Din VVS-installatør

Hvad koster en blikkenslager?

Vores priser på blikarbejde og VVS-service varierer fra opgave til opgave. Kunne du tænke dig at vide, hvor meget det koster at få en blikkenslager eller VVS-mand ud på din opgave, så kontakt os og få udarbejdet et uforpligtende tilbud med en skræddersyet pris.

Vi tager os af dit blikarbejde eller din VVS-installation i Roskilde, Køge, Solrød eller Greve samt de øvrige omkringliggende områder.

Kontakt os