Fjernvarme i Roskilde, Køge, Greve og omegn

Hos Harbo VVS sørger vi for, at du får mest muligt ud af din fjernvarme. Vi arbejde professionelt og har mange års erfaring i branchen. Vælger du os, får du en god og personlig sparring, og en varmeløsning der holder i lang tid. Alt vores arbejde er veludført og med en god og korrekt fjernvarme kan du få et behageligt varmt hjem og varmt vand i hanen. Langt de fleste i Danmark har fjernvarme i deres hjem og vi kan også installere det for dig, hvis du ikke har det endnu. Vi foretager også eftertjek af anlægget i dit hjem, hvis du allerede har fjernvarme.

Vi hjælper dig gerne med at få mest muligt ud af din fjernvarme, lige meget om der er tale om en reparation eller et nybyggeri. Med stor erfaring på området kan vi sikre dig de bedst mulige løsninger i høj kvalitet og til lave priser.

Fordele ved fjernvarme

Fjernevarme udnytter det spildevand vi har i Danmark, og er derved godt for miljøet. Udover at være godt for miljøet, er der også andre fordele ved at have fjernvarme i sit hjem.

Fjernvarme er bl.a.

  • Miljøvenligt
  • Nemt og sikkert
  • Billigere end olie- eller gasfyr
  • En god og stabil varmeform
  • Stabil i prisen

Kontakt os og hør mere om fjernvarme

Har du spørgsmål til fjernvarme eller har du noget vi skal ordne for dig er du velkommen til at kontakte os. Vi giver de bedste resultater og sørger for at alt er i orden efter endt arbejdsopgave.

Med mange tilfredse kunder fra blandt andet Greve, Himmelev, Solrød, Køge og Roskilde, oplever vi henvendelser fra hele Sjælland. Så har du en opgave, vi skal klar for dig, så kontakt os på 46 32 09 32 og hør nærmere.

Vi ser frem til at gøre et stykke godt arbejde for dig.

Få et uforpligtende tilbud

Vi kommer gerne med et uforpligtende tilbud, inden vi påbegynder opgaven.

Få et uforpligtende tilbud

Vi kommer gerne med et uforpligtende tilbud, inden vi påbegynder opgaven.

Din VVS-installatør

Hvad koster en blikkenslager?

Vores priser på blikarbejde og VVS-service varierer fra opgave til opgave. Kunne du tænke dig at vide, hvor meget det koster at få en blikkenslager eller VVS-mand ud på din opgave, så kontakt os og få udarbejdet et uforpligtende tilbud med en skræddersyet pris.

Vi tager os af dit blikarbejde eller din VVS-installation i Roskilde, Køge, Solrød eller Greve samt de øvrige omkringliggende områder.

Kontakt os