Kvalitet og garanti

Harbo VVS ApS tilbyder alle former for VVS opgaver, og sikrer tilfredse kunder.

Harbo VVS ApS er medlem af Dansk VVS — Din garanti for korrekt udført håndværk. Endvidere er vi medlem af HNG´s Gasmester Laug , som vores slogan siger: Gas Er Godt – ikke at vi kun ønsker at rådgive og udføre arbejder omkring gasinstallationer – men at vi ønsker at indgå i debatten omkring energi, energiformer og hvad der økonomisk kan betale sig. Husk at Danmark er selvforsynende med gas endnu mange år frem i tiden.

Vi lægger vægt på god service, høj kvalitet og stor flexibilitet , med kundens behov og ønske i centrum.

Forsikring

Alle forsikringssager bliver behandlet fra A til Z, inklusiv vurdering, beskrivelse, dokumentation og udregning af pris til dit forsikringsselskab. Regningen sendes direkte til forsikringsselskabet, så du slipper for alt besværet.

Kontakt os for hurtig og effektiv udbedring af skaden inklusiv koordinering af håndværkere og formaliteter med forsikringsselskabet.

De er naturligvis altid velkommen til at kontakte os på telefon 46 32 09 32 for mere information samt et uforpligtende tilbud.

Få et uforpligtende tilbud

Vi kommer gerne med et uforpligtende tilbud, inden vi påbegynder opgaven.

Få et uforpligtende tilbud

Vi kommer gerne med et uforpligtende tilbud, inden vi påbegynder opgaven.

Din VVS-installatør

Hvad koster en blikkenslager?

Vores priser på blikarbejde og VVS-service varierer fra opgave til opgave. Kunne du tænke dig at vide, hvor meget det koster at få en blikkenslager eller VVS-mand ud på din opgave, så kontakt os og få udarbejdet et uforpligtende tilbud med en skræddersyet pris.

Vi tager os af dit blikarbejde eller din VVS-installation i Roskilde, Køge, Solrød eller Greve samt de øvrige omkringliggende områder.

Kontakt os