Gasfyr

Et gasfyr er en fordelagtig løsning

Et gasfyr er en økonomisk god løsning for familier i mindre byggerier.

I forhold til eksempelvis halm eller træ pille fyr, fylder et gasfyr langt mindre og samtidig er det enormt driftsikkert og kræver et minimum af vedligeholdelse. Det er en løsning, vi ofte anbefaler, og når du vælger at samarbejde med os, får du altid det resultat, der bedst kan betale sig for dig.

Vi bygger vores succes på tilfredse kunder og derfor er vi villige til at yde det ekstra der skal til, for at det kan betale sig at samarbejde med os. Når du vælger gasfyr, får du en god økonomisk løsning og at det samtidig er godt for miljøet, er jo blot en ekstra ting at glæde sig over.

Kontakt os hvis du overvejer gasfyr

Vi er de rette at kontakte i denne forbindelse. Vi giver gerne råd og vejledning, der sikrer, at du kender alle dine muligheder, også inden en eventuel aftale om gasfyr indgås.

Med stor erfaring fra blandt andet Greve, Himmelev, Køge, Solrød og Roskilde udfører vi opgaver på hele Sjælland til kundernes glæde og tilfredshed. Vi er de rette at kontakte, hvis du ønsker markedets højeste kvalitetsniveau til fordelagtige priser.

Vi ser frem til at høre fra dig!

Få et uforpligtende tilbud

Vi kommer gerne med et uforpligtende tilbud, inden vi påbegynder opgaven.

Få et uforpligtende tilbud

Vi kommer gerne med et uforpligtende tilbud, inden vi påbegynder opgaven.

Din VVS-installatør

Hvad koster en blikkenslager?

Vores priser på blikarbejde og VVS-service varierer fra opgave til opgave. Kunne du tænke dig at vide, hvor meget det koster at få en blikkenslager eller VVS-mand ud på din opgave, så kontakt os og få udarbejdet et uforpligtende tilbud med en skræddersyet pris.

Vi tager os af dit blikarbejde eller din VVS-installation i Roskilde, Køge, Solrød eller Greve samt de øvrige omkringliggende områder.

Kontakt os