Gaskedler fra Bosch og Vaillant

For alle er det vigtigt at have opvarmet vores hus og vores vand – og det er også vigtigt at energikilden er naturlig

Ved installation af et naturgasfyr kan du langt ud i fremtiden have en billig og pålidelig opvarmningskilde. Dette kan vi trygt sige, fordi vi mener at gas er et rigtig godt produkt. Et så godt produkt at det er bedre end olie. Der er naturligvis også andre muligheder – pillefyr og halmfyr blandt andet – men disse løsninger er meget pladskrævende, og fylder for meget i et enfamiliehus. Dette er grunden til at vi anbefaler naturgasfyr. Simpelthen er gas godt!

Bruger du en 10-15 år gammel gaskedel, kan du desuden forvente en betydelig energibesparelse ved at udskifte den med en nyere, mere energibesparende model.

Vi er forhandlere af Bosch kedler. Disse produkter udmærker sig ved en meget høj kvalitet og stabilitet. Med mange tilfredse kunder fra blandt andet Greve, Himmelev, Køge, Solrød og Roskilde og oplever vi henvendelser fra hele Sjælland.

Læs også omkring gasfyr.

Få et uforpligtende tilbud

Vi kommer gerne med et uforpligtende tilbud, inden vi påbegynder opgaven.

Få et uforpligtende tilbud

Vi kommer gerne med et uforpligtende tilbud, inden vi påbegynder opgaven.

Hybrid varmepumpe

fra39995kr. inkl. moms

Hybrid varmepumpe

fra74995kr. inkl. moms
  • inkl. ecoTEC plus gaskedel og varmtvandsbeholder

Komfort og energibesparelse i top – varmeregning i bund

Vaillant gaskedel, garanteret i 4 år.

Vaillants ecoTEC plus gaskedel giver maksimal effektivitet og komfort. Og den er let at bruge. Varmeveksleren er i rustfrit stål, hvilket gør holdbarheden endnu længere.

Det er en æstetisk og energivenlig løsning med aftræk og funktionel varmtvandsbeholder på 75 liter.

Pris med moms fra kr. 35.995,-

Din VVS-installatør

Hvad koster en blikkenslager?

Vores priser på blikarbejde og VVS-service varierer fra opgave til opgave. Kunne du tænke dig at vide, hvor meget det koster at få en blikkenslager eller VVS-mand ud på din opgave, så kontakt os og få udarbejdet et uforpligtende tilbud med en skræddersyet pris.

Vi tager os af dit blikarbejde eller din VVS-installation i Roskilde, Køge, Solrød eller Greve samt de øvrige omkringliggende områder.

Kontakt os