Varmepumper i Roskilde og omegn

Behagelig og miljørigtig varme

Med en varmepumpe indsamler du og lagrer den varme, der naturligt findes i luften, vandet eller jorden. På den måde opvarmer du din bolig på en helt naturlig måde, og selvom der er frostgrader udenfor, kan varmepumpen producere varme. En varmepumpe er derfor et rigtig godt alternativ til oliefyret eller den elektriske opvarmning, fordi den både er billig i drift, miljøvenlig og samtidig spreder en behagelig varme.

Kloge på pumper

Vi har hos Harbo VVS beskæftiget os med varmepumper i mere end et årti, og vi kan derfor tilbyde grundig vejledning og rådgivning, hvis du overvejer opvarmning med en varmepumpe i din bolig eller dit sommerhus. Når du skal have monteret og installeret din nye varmepumpe, er der ingen, der er bedre egnet til opgaven end os.

Vi installerer følgende varmepumper…

  • Jordvarmepumpe
  • Luft-til-luft-varmepumpe
  • Luft-til-vand-varmepumpe

Giv dit hus merværdi

Ved at vælge en bæredygtig opvarmningsløsning med for eksempel en varmepumpe er du med til at øge værdien på din bolig betragteligt. En varmepumpe kan være med til at opnå et energimærke A, som kun gives til de allermest energieffektive huse. På den måde er du sikret en minimal varmeregning og et mere energieffektivt hus.

Kontakt os

Kontakt Harbo VVS på telefon 46 32 09 32, hvis du vil blive klogere på mulighederne med varmepumpe. Vi har erfaring med mange forskellige pumper og kompetencerne til at vejlede dig med henblik på hvilken løsning, der passer bedst til dig og din bolig. Vi er placeret i Roskilde, men har mange kunder fra bl.a. Greve, Himmelev, Køge, og Solrød.

VP regneeksempel A4 Harboe vvs

Få et uforpligtende tilbud

Vi kommer gerne med et uforpligtende tilbud, inden vi påbegynder opgaven.

Få et uforpligtende tilbud

Vi kommer gerne med et uforpligtende tilbud, inden vi påbegynder opgaven.

Din VVS-installatør

Hvad koster en blikkenslager?

Vores priser på blikarbejde og VVS-service varierer fra opgave til opgave. Kunne du tænke dig at vide, hvor meget det koster at få en blikkenslager eller VVS-mand ud på din opgave, så kontakt os og få udarbejdet et uforpligtende tilbud med en skræddersyet pris.

Vi tager os af dit blikarbejde eller din VVS-installation i Roskilde, Køge, Solrød eller Greve samt de øvrige omkringliggende områder.

Kontakt os