Vvs / sanitet

Hos Harbo VVS er vi autoriserede VVS-installatører og erfarne blikkenslagere, og vi udfører både små og store opgaver for virksomheder, boligselskaber og private hjem i Roskilde, Køge, Solrød, Greve, Himmelev og omegn.

VVS-arbejde i høj kvalitet

Vi klarer montering, udskiftning og reparation af…​

  • Vandhaner
  • Håndvaske
  • Brusebade
  • Toiletter
  • Og andet inden for vand, varme og sanitet

Kvaliteten i højsædet

Vi arbejder ud fra præmissen om, at vores arbejde skal være af den højeste kvalitet, og derfor kan du være garanteret et godt stykke håndværk, når du vælger Harbo VVS. Vi har uddannede inden for faget og mange års erfaring inden for VVS-branchen, og vi er håndværkere, der gør en ære ud af at kunne vores kram.

Totalentrepriser

I forbindelse med for eksempel nybyggeri kan vi varetage totalentrepriser, så vi står for al håndværk. Vi har et godt netværk i håndværkerbranchen og kan give en god pris på totalentrepriser, hvor vi henter de håndværkerkompetencer ind, som vi ikke selv besidder – det kan for eksempel være murer- og tømrerarbejde. Vi hjælper også gerne med renovering af badeværelse.

Kontakt os

Kontakt Harbo VVS på telefon 46 32 09 32, hvis vi skal hjælpe dig med opgaver inden for vand, varme og sanitet. Vi er fleksible og kan hurtigt træde til, hvis du skal have udbedret en skade. Vi kommer gerne med et uforpligtende tilbud, inden vi påbegynder opgaven.​