VVS-arbejde i høj kvalitet

Hos Harbo VVS er vi autoriserede VVS-installatører og erfarne blikkenslagere, og vi udfører både små og store opgaver for virksomheder, boligselskaber og private hjem i Roskilde, Køge, Solrød, Greve, Himmelev og omegn.

Vi klarer montering, udskiftning og reparation af…

  • Vandhaner
  • Håndvaske
  • Brusebade
  • Toiletter
  • Og andet inden for vand, varme og sanitet

Kvaliteten i højsædet

Vi arbejder ud fra præmissen om, at vores arbejde skal være af den højeste kvalitet, og derfor kan du være garanteret et godt stykke håndværk, når du vælger Harbo VVS. Vi har uddannede inden for faget og mange års erfaring inden for VVS-branchen, og vi er håndværkere, der gør en ære ud af at kunne vores kram.

Totalentrepriser

I forbindelse med for eksempel nybyggeri kan vi varetage totalentrepriser, så vi står for al håndværk. Vi har et godt netværk i håndværkerbranchen og kan give en god pris på totalentrepriser, hvor vi henter de håndværkerkompetencer ind, som vi ikke selv besidder – det kan for eksempel være murer- og tømrerarbejde.

Kontakt os

Kontakt Harbo VVS på telefon 46 32 09 32, hvis vi skal hjælpe dig med opgaver inden for vand, varme og sanitet. Vi er fleksible og kan hurtigt træde til, hvis du skal have udbedret en skade. Vi kommer gerne med et uforpligtende tilbud, inden vi påbegynder opgaven.

Få et uforpligtende tilbud

Vi kommer gerne med et uforpligtende tilbud, inden vi påbegynder opgaven.

Få et uforpligtende tilbud

Vi kommer gerne med et uforpligtende tilbud, inden vi påbegynder opgaven.

Din VVS-installatør

Hvad koster en blikkenslager?

Vores priser på blikarbejde og VVS-service varierer fra opgave til opgave. Kunne du tænke dig at vide, hvor meget det koster at få en blikkenslager eller VVS-mand ud på din opgave, så kontakt os og få udarbejdet et uforpligtende tilbud med en skræddersyet pris.

Vi tager os af dit blikarbejde eller din VVS-installation i Roskilde, Køge, Solrød eller Greve samt de øvrige omkringliggende områder.

Kontakt os